Onze winkel blijft open! Ben je een professionele klant? Bekijk ons aangepaste aanbod

Witte chocolade

Bij Gust Royal vindt u een groot aanbod aan heerlijke witte chocolade. Al onze chocolade wordt op ambachtelijke wijze gemaakt door onze chocolatiers. U vindt bij ons de lekkerste witte chocolade in verschillende vormen, smaken en vullingen. Bij Gust Royal bent u dus aan het juiste adres!


Witte chocolade bestellen

Witte chocolade wordt gemaakt van cacaoboter, de romige smaak komt ook hierdoor. De cacaomassa of cacaobonen worden niet gebruikt, omdat dit zorgt voor die welbekende bruine kleur van chocolade. Veel mensen vinden óf de witte chocolade heel lekker óf houden er helemaal niet van. Gelukkig vindt u bij ons een uitgebreid assortiment van zowel witte, pure als melk chocolade. Zo vindt u witte chocolade in de vorm van repen, koekjes, suikervrije chocolade en pralines. De gewone witte chocolade reep is uiteraard heel populair, maar uiteraard hebben wij ook diverse andere keuzes, smaken en vullingen om voor u een zo compleet mogelijk assortiment te creëren. Onze chocolatiers gebruiken de beste kwaliteit chocolade voor de unieke chocoladeproducten die zij voor u maken. Vanuit Gust Royal kopen wij namelijk onze cacaobonen in door middel van het Callebaut Horizons Project. Dit project zorgt ervoor dat de boeren een eerlijke prijs ontvangen voor het verrichte werk. U draagt dus ook nog eens bij een betere maatschappij, door een bijvoorbeeld een reep witte chocolade te bestellen! Wij proberen elk jaar weer een uniek assortiment voor onze klanten neer te zetten met Kerst, Sinterklaas, Pasen etc. Daarnaast kunt u ook heel jaar door genieten van ons standaard assortiment, dat altijd verkrijgbaar is.

Witte chocolade van Gust Royal

U kunt uw witte chocolade eenvoudig en snel bestellen bij Gust Royal. Scroll door de producten en maak uw keuze(s). Vervolgens kunt u uw gekozen producten eenvoudig afrekenen in het winkelmandje. Uiteraard verwelkomen wij u ook graag in onze winkel in Berlaar. Bent u benieuwd naar onze andere smaken? Bekijk dan ook onze categorieën pure chocolade en melk chocolade.


Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Wist je dat onze verzendkosten tijdelijk verlaagt zijn voor levering in België?
Uw pakketje wordt gratis geleverd vanaf 50€.  Geniet nu van de actie!!!