Onze winkel blijft open! Ben je een professionele klant? Bekijk ons aangepaste aanbod
doosje-pralines

Doosje pralines

Bent u op zoek naar een doosje pralines? Bij Gust Royal hebben we doosjes vol met heerlijke pralines. Ze zijn beschikbaar in verschillende groottes: 1 kg, 750 gr, 500 gr en 250 gr. Wilt u graag iemand verassen of bent u gewoon op zoek naar een doosje pralines speciaal voor uzelf, bij ons bent u aan het juiste adres. U kunt kiezen uit een ruim assortiment van pralines met verschillende smaken die verpakt worden in een mooi doosje.


Doosje pralines assortiment

Een doosje pralines bestellen kan heel eenvoudig op onze webshop. U geeft aan welke maat u wilt en dan gaat u naar de pagina waar alle smaken te zien zijn. Zo hebben wij onder andere doosjes gevuld met alleen melk chocolade pralines, pure chocolade, gemengde chocolade, pralines met vulling en zonder vulling. Wilt u graag een doosje gemengde pralines, maar houdt u niet van bijvoorbeeld melk chocolade, dan hebben wij ook een doosjes gemengde pralines zonder melk chocolade. Zo kunt u precies datgene bestellen wat u lekker vindt. Bent u toch op zoek naar bijvoorbeeld suikervrije pralines of bulk pralines? Dat is geen probleem, want die hebben wij ook in ons assortiment. Kortom, wij hebben een uitgebreid assortiment aan mooie en smakelijke chocolade.

Echte Doosje pralines kopen

Wilt u pralines kopen? Bij Gust Royal bestellen wij onze cacao bonen uitsluitend bij het Cacao Horizons Project van Callebaut. Zij zorgen ervoor dat de boeren een eerlijke prijs krijgen voor de bonen en staan bekend om de hoge kwaliteit van de bonen. Onze chocolatiers maken hier vervolgens heerlijke chocolade van, met een gehele eigen stijl en accenten. Dus u krijgt als u bij ons bestelt niet alleen een doosje vol met heerlijke pralines, maar daarnaast ondersteund u ook nog eens het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Heeft u vragen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen en wij helpen u verder.
 

Bekijk ook onze andere categorieën

Pralines
Suikervrije pralines
Bulk pralines


Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Wist je dat onze verzendkosten tijdelijk verlaagt zijn voor levering in België?
Uw pakketje wordt gratis geleverd vanaf 50€.  Geniet nu van de actie!!!