Onze winkel blijft open! Ben je een professionele klant? Bekijk ons aangepaste aanbod
Chocolade-geschenken

Chocolade geschenken

Bent u op zoek naar heerlijke chocolade geschenken voor bijvoorbeeld collega’s, vrienden of familie. Dan bent u bij Gust Royal aan het juiste adres! Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan chocolade geschenken. Bestellen kan eenvoudig en snel via onze webshop, daarnaast verwelkomen wij u ook graag in onze chocolatier in Berlaar.


Originele chocolade geschenken vindt u bij Gust Royal

Bij ons vindt u een groot aanbod aan chocolade geschenken voor verschillende gelegenheden. Denk hierbij aan geschenken voor kerst, Nieuwjaar, Pasen, Sinterklaas, maar ook gewoon losse geschenken. Voor elke soort categorie heeft u de keuze uit een pakket met of zonder logo. Met name voor bedrijfs- of relatiegeschenken is een pakket met logo aan te raden. Hierdoor kunt u tegelijkertijd de branding van uw eigen bedrijf promoten, door een heerlijk chocolade geschenk cadeau te geven met uw eigen logo erop. Al onze chocolade geschenken worden op ambachtelijke wijze gemaakt door onze chocolatiers. Het gebruik van grondstoffen met de hoogste kwaliteit gecombineerd met de vakkennis van onze chocolatiers, zorgt voor een heerlijke sensatie. Wij maken namelijk gebruik van de beste Belgische Callebaut chocolade voor onze producten. De cacaobonen kopen wij in via het Cacao Horizons project van Callebaut. Dit houdt in dat de boeren, bij wie Callebaut de cacaobonen inkoopt, een eerlijke prijs krijgen voor het geleverde werk.

Chocolade geschenken bestellen

Ons creatieve team van chocolatiers zorgen altijd voor unieke en heerlijke chocolade geschenken van de hoogste kwaliteit. Bekijk rustig ons uitgebreide productaanbod en maak uw keuze. Er is voor iedereen een passend aanbod van verschillende smaken, vormen en vullingen. Er is ook een groot aanbod aan suikervrije chocolade. U kunt eenvoudig en snel via onze webshop bestellen en dan wordt uw bestelde product(en) bij u voor de voordeur afgeleverd. Heeft u nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder!


Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Wist je dat onze verzendkosten tijdelijk verlaagt zijn voor levering in België?
Uw pakketje wordt gratis geleverd vanaf 50€.  Geniet nu van de actie!!!