Onze winkel blijft open! Ben je een professionele klant? Bekijk ons aangepaste aanbod
Gust Royal is een jong en dynamisch bedrijf. Wij hebben een team dat bestaat uit jonge, ambitieuze en creatieve werknemers die allemaal een passie hebben voor het vak. Samen maken wij een uniek assortiment van chocoladeproducten, die ambachtelijk vervaardigd worden in onze chocolaterie te Berlaar-Heikant. 

De vakkennis van onze chocolatiers, gecombineerd met grondstoffen van de beste kwaliteit wordt vertaald naar ambachtelijke chocoladeproducten met een rustiek karakter.  Voor al onze producten maken wij gebruik van de beste Belgische Callebaut chocolade. Wat wij hierbij met fierheid kunnen vermelden, is dat wij onze chocolade aankopen via het Cacao Horizons project van Callebaut. Hiermee onderneemt Callebaut maatschappelijk verantwoord. Dit houdt in dat de boeren, van wie Callebaut haar cacaobonen aankoopt, een eerlijk loon krijgen voor het werk dat ze verrichten. Op deze manier dragen wij ook ons steentje bij om de boeren een eerlijk loon te geven. Zonder hen zouden wij immers niet kunnen genieten van heerlijke chocolade.

U hebt waarschijnlijk op onze website al een kijkje kunnen nemen naar ons assortiment van ambachtelijke chocoladeproducten. Heel het jaar door is ons standaard assortiment verkrijgbaar.
Dat bestaat uit een 60-tal soorten pralines, chocoladeproducten zoals bijvoorbeeld studentenhaver en orangettes. Daarnaast hebben wij elk seizoen een assortiment van themaproducten zoals handgegoten holfiguren, caraques, marsepeinen figuurtjes en nog veel meer. Ook hierin leggen wij onze eigen stijl en accenten en bieden wij unieke producten aan. Wij gaan elk seizoen op zoek naar vernieuwing om onze klanten een assortiment aan te bieden van producten die je niet overal terug kan vinden. Hiermee willen wij ons onderscheiden van de andere spelers op de markt. Dit zal je dan ook zeker kunnen ontdekken op onze website wanneer je een kijkje gaat nemen bij de producten voor Valentijn, Pasen, lente en zomer, herfst, Sinterklaas, Kerst en Nieuwjaar.

Bent u een professional en bent u momenteel nog geen klant, maar zou u wel heel graag klant willen worden? Registreer u dan via deze link en ontvang spoedig uw inloggegevens.
Bent u particuliere klant? Dan kan u steeds terecht in onze winkel in Berlaar-Heikant, Aarschotsebaan 181. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 18u. Of kom langs in onze winkel in Kontich, Mechelsesteenweg 27.  Open van dinsdag tot en met zaterdag van 10uur tot 18 uur.

Wij wensen u veel plezier bij het ontdekken van onze webshop.
Hopelijk tot snel!
Het team van Gust Royal
Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Wist je dat onze verzendkosten tijdelijk verlaagt zijn voor levering in België?
Uw pakketje wordt gratis geleverd vanaf 50€.  Geniet nu van de actie!!!