Onze winkel blijft open! Ben je een professionele klant? Bekijk ons aangepaste aanbod

Pure chocolade

Bent u op zoek naar heerlijke pure chocolade, dat op ambachtelijke wijze gemaakt is van de hoogste kwaliteit cacaobonen. Onze chocolatiers maken de lekkerste pure chocolade in verschillende vormen, smaken en vullingen. Bij Gust Royal bent u dus aan het juiste adres!


Pure chocolade bestellen

De pure chocolade staat algemeen bekend als een wat gezondere variant ten opzichte van de melk en witte chocolade. Dat komt omdat het cacaogehalte in pure chocolade hoger is. Bij pure chocolade is het suikergehalte ook veel lager en door de mineralen en vitamine die erin zitten, gezond voor uw lichaam. Onze chocolatiers zorgen voor een heerlijk assortiment aan pure chocolade in verschillende vormen, hierbij kunt u denken aan uiteraard repen, maar ook koekjes, suikervrije chocolade en pralines. Natuurlijk is de gewone pure chocolade reep zonder extra vullingen of toevoegingen heel populair, maar het aanbod is goed uitgebreid met nog extra vullingen en smaken. U vindt altijd wel iets wat u lekker vindt! Onze chocolatiers gebruiken de beste kwaliteit chocolade voor de unieke chocoladeproducten die zij voor u maken. Vanuit Gust Royal kopen wij namelijk onze cacaobonen in door middel van het Callebaut Horizons Project. Dit project zorgt ervoor dat de boeren een eerlijke prijs ontvangen voor het verrichte werk. U draagt dus ook nog eens bij een betere maatschappij, door een bijvoorbeeld een reep pure chocolade te bestellen! Wij proberen elk jaar weer een uniek assortiment voor onze klanten neer te zetten met Kerst, Sinterklaas, Pasen etc. Daarnaast kunt u ook heel jaar door genieten van ons standaard assortiment, dat altijd verkrijgbaar is. 

Pure chocolade van Gust Royal

U kunt uw pure chocolade eenvoudig en snel bestellen bij Gust Royal. Scroll door de producten en maak uw keuze(s). Vervolgens kunt u uw gekozen producten eenvoudig afrekenen in het winkelmandje. Uiteraard verwelkomen wij u ook graag in onze winkel in Berlaar. Bent u benieuwd naar onze andere smaken? Bekijk dan ook onze categorieën witte chocolade en melk chocolade.


Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Accepteer geselecteerde cookies
Wist je dat onze verzendkosten tijdelijk verlaagt zijn voor levering in België?
Uw pakketje wordt gratis geleverd vanaf 50€.  Geniet nu van de actie!!!