Onze winkel blijft open! Ben je een professionele klant? Bekijk ons aangepaste aanbod

Melk chocolade

Bent u op zoek naar heerlijke melk chocolade? Dan bent u bij Gust Royal aan het juiste adres! Bij ons vindt u een groot assortiment aan melk chocolade. Denk hierbij aan melk chocolade in verschillende vormen, maar ook met vullingen. Alle chocoladeproducten worden bij ons op ambachtelijke wijze gemaakt.


Melk chocolade bestellen

Melk chocolade staat bekend als zoetere chocolade. Dit komt uiteraard door de suikers die worden toegevoegd. De hoofdingrediënten van melk chocolade zijn cacaomassa en -boter, suiker en gecondenseerde melk of melkpoeder. U heeft bij Gust Royal de keuze uit een ruim assortiment melk chocolade in diverse vormen en smaken. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld repen, suikervrije chocolade, suikervrije pralines en koekjes. Uiteraard kunt u een gewone ‘naturel’ reep melkchocolade bestellen. Daarnaast hebben wij ook een divers aanbod aan extra smaken en vullingen. Onze chocolatiers gebruiken de beste kwaliteit chocolade voor de unieke chocoladeproducten die zij voor u maken. Vanuit Gust Royal kopen wij namelijk onze cacaobonen in door middel van het Callebaut Horizons Project. Dit project zorgt ervoor dat de boeren een eerlijke prijs ontvangen voor het verrichte werk. U draagt dus ook nog eens bij een betere maatschappij, door een bijvoorbeeld een reep melk chocolade te bestellen! Wij proberen elk jaar weer een uniek assortiment voor onze klanten neer te zetten met Kerst, Sinterklaas, Pasen etc. Daarnaast kunt u ook heel jaar door genieten van ons standaard assortiment, dat altijd verkrijgbaar is.

Melk chocolade van Gust Royal

U kunt uw melkchocolade eenvoudig en snel bestellen bij Gust Royal. Scroll door de producten en maak uw keuze(s). Vervolgens kunt u uw gekozen producten eenvoudig afrekenen in het winkelmandje. Uiteraard verwelkomen wij u ook graag in onze winkel in Berlaar. Bent u benieuwd naar onze andere smaken? Bekijk dan ook onze categorieën pure chocolade en witte chocolade.


Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Accepteer geselecteerde cookies

OPGELET onze winkel is in September gesloten op zaterdag.