Onze winkel blijft open! Ben je een professionele klant? Bekijk ons aangepaste aanbod
Heeft u een halloweenfeestje op de planning, gaat u een enge film kijken of wacht u een griezelige verrassing? Met onze Halloween chocolade wordt uw Halloweenavond geheid een griezelig feestje. De lekkerste producten verpakt in de leukste en engste designs. Bekijk onderstaand ons uitgebreide assortiment. 

Let op: onze Halloween producten zijn beperkt verkrijgbaar: OP=OP!
 


Ambachtelijke Halloween chocolade

Houdt u van de hoogwaardige smaak van ambacht? Dan bent u bij Gust Royal op het juiste adres. Onze Halloween chocolade wordt op ambachtelijke wijze in onze chocolaterie in Berlaar-Heikant geproduceerd. Onze chocolatiers produceren chocolade met een creatief design, zodat u altijd de leukste, of in dit geval griezeligste, chocolade in huis haalt. De bonen die Gust gebruikt zijn afkomstig van Cocoa Horizons projects. De leverancier van deze bonen geeft een eerlijke prijs aan de cacao boeren. Zo is onze Halloween chocolade niet alleen erg lekker, maar ook op duurzame wijze geproduceerd. 

Halloween chocolade kopen? Bestel bij Gust Royal

Wilt u Halloween chocolade kopen? Dan bent u altijd welkom in onze winkel in Baarle-Heikant. Op deze manier adviseren wij u graag over onze verschillende producten. U kunt de producten ook gemakkelijk bestellen via onze webshop. Op deze manier wordt de chocolade bij u aan huis bezorgd en hoeft u niet eens de deur uit om te worden voorzien van de lekkerste Halloween chocolade? Wanneer u daarom voor kwaliteit gaat, kies dan voor de ambachtelijke Halloween chocolade van Gust Royal. Naast onze Halloween chocolade hebben we ook diverse andere themaproducten. Kom dus vooral terug als u van andere dagen ook een feest wilt maken. 
 


Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Accepteer geselecteerde cookies
Wist je dat onze verzendkosten tijdelijk verlaagt zijn voor levering in België?
Uw pakketje wordt gratis geleverd vanaf 50€.  Geniet nu van de actie!!!