Onze winkel blijft open! Ben je een professionele klant? Bekijk ons aangepaste aanbod
Ook als particuliere klant kan u bij Gust Royal terecht. Bent u chocoladeliefhebber of wilt u iemand een heerlijk cadeau geven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Elk seizoen kan je in onze winkel allerlei nieuwigheden ontdekken. Met Sinterklaas kan u bij ons bijvoorbeeld een assortiment van kraakverse holle chocoladefiguren vinden. Met Pasen is onze winkel dan weer gevuld met heerlijke paaseitjes met een vulling, holle paaseieren, allerlei chocolade figuren en veel meer. Ook voor Valentijn, Moederdag, Vaderdag, Kerstmis en Nieuwjaar hebben wij steeds de lekkerste themachocolade klaar om u te verwennen of om aan anderen cadeau te doen. 

Al onze producten worden in ons chocoladeatelier achter onze winkel gemaakt. Wij maken gebruik van verse grondstoffen van de beste kwaliteit. Onze chocolatiers geven elke dag het beste van zichzelf en dat proef je! 

Bij Gust Royal hebt je steeds keuze uit verschillende geschenkmanden, pralinetaarten, een gevulde ballotin met pralines naar keuze, … En dat allemaal met liefde en passie gemaakt, samengesteld en verpakt.

U bent zeer welkom in onze winkel op de Mechelsesteenweg 27, 2550 Kontich, steeds van dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 10u tot 18u. Maandag, donderdag en zondag zijn we gesloten.
 
Bent u een professionele klant en hebt u interesse om onze producten te verkopen in uw eigen zaak? Dan kan u ook steeds in onze winkel terecht voor meer informatie over onze producten, onze werkwijze en over onze webshop.
 
Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Wist je dat onze verzendkosten tijdelijk verlaagt zijn voor levering in België?
Uw pakketje wordt gratis geleverd vanaf 50€.  Geniet nu van de actie!!!