Onze winkel blijft open! Ben je een professionele klant? Bekijk ons aangepaste aanbod
Chocolade-cadeau

Chocolade cadeau kopen

Bent u op zoek naar chocolade om cadeau te geven? Gust Royal helpt u graag verder. Gust Royal heeft een ruim assortiment in Ambachtelijke chocolade geschikt voor ieder chocolade cadeau. De chocolade van Gust Royal is van hoge kwaliteit en bevat de welbekende Callebaut Chocolade.


Een chocolade cadeau online bestellen

U kunt mag altijd langskomen in de winkel maar het is natuurlijk makkelijker om uw chocolade cadeau online te bestellen. Dit kan eenvoudig door gebruik te maken van onze webshop. U heeft hierbij de keus uit pralines met verschillende boodschappen die samen met de chocolade mee worden verzonden. Bij het aankopen van een chocolade cadeau heeft u de keuze uit 250 gram, 500 gram, 750 gram of 1 kilo aan zoete lekkernij. In het geschenk zitten gemengde chocolade lekkernijen zodat het geschikt is voor elke ontvanger. Bestel uw chocoladekoekjes nu online bij Gust Royal. Bent u benieuwd naar wat wij nog meer te bieden hebben? Neem dan eens een kijkje bij een van onze andere categorieën zoals suikervrije pralines, pralines en bulk pralines.

Chocolade cadeau van Gust Royal

Gust Royal is een jong en dynamisch bedrijf. Alle werknemers van Gustroyal hebben een passie voor het vak waardoor de lekkerste producten voor u worden klaargemaakt. Hiernaast denken wij ook mee aan de maatschappelijke problemen binnen onze sector. Wij kopen met deze reden onze chocolade via het Cacao horizons project van Callebaut. Dit project zorgt ervoor dat de cacaoboeren een eerlijk salaris verkrijgen voor al het harde werk dat zij verrichten. Op deze manier proberen wij onze sector beter te maken voor de gehele voedselketen. Op de website hebben wij een ruim assortiment aan ambachtelijke chocoladeproducten om te bestellen. Deze producten bieden wij het gehele jaar aan en vallen onder het standaard assortiment. Hiernaast hebben we ook zogenoemde themaproducten die we tijdens verschillende seizoenen in het jaar aanbieden.


Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Accepteer geselecteerde cookies
Wist je dat onze verzendkosten tijdelijk verlaagt zijn voor levering in België?
Uw pakketje wordt gratis geleverd vanaf 50€.  Geniet nu van de actie!!!