Onze winkel blijft open! Ben je een professionele klant? Bekijk ons aangepaste aanbod
Chocozoenen

Chocozoenen

Bent u op zoek naar heerlijke chocozoenen? Dan bent u bij Gust Royal aan het juiste adres! Al onze chocolade wordt met de hand gemaakt, zo ook de chocozoenen. Wij maken hiervoor gebruik van de echte ambachtelijke Callebaut chocolade.


Chocozoenen bestellen

U kunt uw chocozoenen eenvoudig en snel bestellen op onze webshop. Er zijn zakjes gevuld met verschillende smaken en vullingen. Zo kunt u uiteraard kiezen voor het ‘naturel’ zakje, gevuld met ambachtelijke melk of pure chocozoenen. Daarnaast is er nog een zakje ambachtelijke melk chocozoenen met gianduja smaak en een zakje met karamel smaak. De zakjes zijn gevuld per 6 stuks. De voorganger van de chocozoen komt uit Denemarken en het is heerlijk gebakje om op tafel te zetten. De gebakjes staan ook wel bekend als Mohrenkopf of Schwedenbomben (Zweedse bommen) in Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland. Het bestellen van de chocozoenen is heel eenvoudig. Wanneer u uw keuze hebt kunnen maken, kunt u aangeven hoeveel zakjes u wilt hebben. Vervolgens kunt u deze toevoegen aan uw winkelwagen. U kunt nog aangeven of u ze wilt afhalen bij onze chocolatier in Berlaar of dat u ze wilt laten bezorgen. Naast de chocolade bestellen, kunt u de chocolade kopen in een van onze winkels. 

Chocozoenen van echte Belgische chocolade

Ons team bestaat uit jonge en creatieve chocolatiers die onze chocolade producten vol passie maken en elke keer weer een unieke stijl erin aanbrengen. Wij bedienen zowel bedrijven als particulieren met onze chocolade. Al onze chocolade wordt gemaakt van de hoogwaardige Callebaut cacao bonen. Deze worden ingekocht via het Cacao Horizons project van Callebaut. Dit project ziet erop toe dat boeren een eerlijke prijs krijgen voor de cacao bonen die zij leveren. Op deze manier draagt u en ook wij een steentje bij. Daarnaast zorgen wij ervoor dat er voor verschillende feestdagen en evenementen ook een uniek aanbod is. Zoals met Kerst, Sinterklaas en Pasen. Mocht u vragen hebben, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen en dan helpen wij u graag verder.

Bekijk ook onze andere categorieën zoals suikervrije chocolade, chocolade repen, chocolade koekjes, chocolade spekken en chocolademelk.


Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Accepteer geselecteerde cookies