Onze winkel blijft open! Ben je een professionele klant? Bekijk ons aangepaste aanbod
Chocolade-koekjes

Chocolade koekjes kopen

Bent u op zoek naar chocolade koekjes? Gust Royal helpt u graag verder. Gust Royal heeft chocolade koekjes in verschillende smaken gemaakt met de ambachtelijke chocolade zoals u die gewend bent van ons. De ambachtelijke chocolade bestaat uit de welbekende Callebaut chocolade. Callebaut staat bekend als een van de meest kwalitatieve chocolade in onze industrie.
 


Chocolade koekjes online bestellen

Heerlijke chocolade koekjes bestellen? Dat kan bij de ambachtelijke chocolatier van Gust Royal heel eenvoudig. Langskomen in de winkel mag u natuurlijk altijd, echter hedendaags online bestellen nog sneller. Door gebruik te maken van onze webshop kunt u eenvoudig uw chocolade koekjes bestellen. U heeft hierbij de keus uit heerlijke bokkenpootjes met pure chocolade of melk chocolade. Alle chocoladekoekjes worden geleverd in een luxe verpakking zodat het geschikt is voor ieder geschenk. Bestel uw chocolade koekjes nu online bij Gust Royal. Bent u benieuwd naar onze andere chocolade producten? Neem dan eens een kijkje bij de andere categorieën zoals suikervrije chocolade en chocozoenen.

Chocolade koekjes kopen doe je bij Gust Royal

Gust Royal is een jong en dynamisch bedrijf. Alle werknemers van Gustroyal hebben een passie voor het vak waardoor de lekkerste producten voor u worden klaargemaakt. Hiernaast denken wij ook mee aan de maatschappelijke problemen binnen onze sector. Wij kopen met deze reden onze chocolade via het Cacao horizons project van Callebaut. Dit project zorgt ervoor dat de cacaoboeren een eerlijk salaris verkrijgen voor al het harde werk dat zij verrichten. Op deze manier proberen wij onze sector beter te maken voor de gehele voedselketen. Op de website hebben wij een ruim assortiment aan ambachtelijke chocoladeproducten. Deze producten bieden wij het gehele jaar aan en vallen onder het standaard assortiment. Hiernaast hebben we ook zogenoemde themaproducten die we tijdens verschillende seizoenen in het jaar aanbieden.


Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.
Accepteer geselecteerde cookies

Particulier of professioneel?

Om ons aanbod nog overzichtelijker aan te bieden, kan je kiezen tussen de webshop voor particulieren of professionelen. 
Op de webshop voor professionelen heb je een login nodig om te kunnen bestellen.
Onze winkel blijft open.